Article written by

8 Responses

 1. Resthai
  Resthai at | | Reply

  man blir så inspirerad av din blogg! Tack så mycket 🙂

 2. Helena
  Helena at | | Reply

  Heja dig!

 3. Sanna Rosell
  Sanna Rosell at | | Reply

  Det är sannerligen en fartfylld resa du har gjort (och gör!) – i dubbel bemärkelse! Jag vill verkligen tacka dig för att din energi har spridit sig ända till mig, längs de sociala mediernas gränslösa vägar. Så pass att jag till och med slog min mammas personbästa på milen någonsin – hon 49 min, jag 48! Segerglädjen där är obetalbar… 😉

 4. Christine - 29°
  Christine - 29° at | | Reply

  Så härligt och bra skrivet. Kämpar själv med en trasig vrist/fot för tillfället och kämpar tappert med rehab och styrketräning för att den ska bli bra tills vi reser. Hoppas, hoppas! Det är så tråkigt med skador, men man får helt enkelt göra det bästa av det. 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: