Blogg för dig som reser med barn

Har du aldrig rest med barn? Funderar du på hur resandet förändras när familjen växer eller undrar du om det är bäst att vänta med att resa till barnet/barnen blir äldre? Eller vill du bara ha tips hur ni ska uppleva mer än barnpoolen på semestern?
Hela familjen på väg på utflykt
Berest trebarnsmamma med barn mellan 4-12 år.

Allt fler hittar till Rosita reserVälkommen! Reser du med spädbarn eller tweenie, ett eller flera barn? Jag har erfarenhet att resa med barn från 0-12 års ålder och med en trio barn i resesällskapet. Och jag har gjort det mer än 30 gånger. Alla de erfarenheterna har jag samlat i min bok Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester. Mindre än hälften av böckerna finns kvar! (tjohoo utropar författaren)
Adlibris Rosita reser - Den perfekta guiden för din barnsemester
Fullmatad reseinspiration och reseinfo fraktfritt hos Adlibris.

Från Alcudia till Sydney
Rosita, Mullet Beach St Maartenrositareser.se hittar du massor av reseinspiration för resor med barn, allt från nära Alcudia till långväga Sydney. Hotelltipsen är populära! Här hittar du personliga hotellrecensioner från skandinaviska familjeresort till barnvänliga cityhotell. Jag hoppas att också du som inte reser med barn ska trivas här. Populära restips är St Martin, Paris och Dubai.

Nyfiken på Rosita och Rosita reser?
Rosita reser är som ett virtuellt magasin och utkommer med längre frekvens än en blogg men oftare än ett pappersmagasin. Mer regelbunden reseinspiration får du på Facebook, på Instagram och Twitter. På Instagram får du en mer personlig inblick hos den reseälskande trebarnsmamman, skribenten och författaren.


Gör som fler än 2 000 andra och följ Rosita reser i sociala media.

18 år i resebranschen
Jag har 18 års erfarenhet från resebranschen, har bott utomlands i flera år och besökt mer än hundra hotell. ”Rosita reser” är helt i privat regi, upplevelser och presentationer är personliga. Med stor personlig reseerfarenhet i kombination med gedigen yrkeserfarenheter från resebranschen kan jag ge dig de bästa tipsen för din barnsemester. Se Rosita reser i tv, tidningar och radio här.
Resa med barn Rosita reser
Upplev världen med barn – det är fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *