Article written by

4 Responses

 1. Eva Sollén
  Eva Sollén at | | Reply

  Det är som jag brukar säga vid många olika tillfällen: Det ena behöver inte utesluta det andra!
  Jag paketerar gärna min resa själv, men jag har absolut inget emot att åka på charter heller. Läser man bara på om resemålet går det att ganska enkelt räkna ut om just det här resmålet uppfyller mina behov för just den resa jag planerar.
  Toppen att det finns!

 2. Maria
  Maria at | | Reply

  Bra inlägg! Som jag också nämnde i slutet av mitt charterinlägg så kan man ju göra även en charter-resa spännande och uppleva lite av kulturen i landet – om man vill och är beredd att göra den research som behövs 🙂 Och det du skrev om chartern som startskott – man kan ju säga att charterresorna även var mitt startskott i att upptäcka världen utanför Skandinavien som tonåring, på ett tryggt och försiktigt sätt i början 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: