Clarion Post – trendigt i Göteborg

Goa Göteborg – för barnsligt roliga Liseberg, bokälskarens Bokmässa eller bara för att uppleva Sveriges ”lilla Amsterdam”. Checka in på snygga Clarion Post med suveränt, centralt läge vid Drottningtorget.
 Välkommen till lyxiga Clarion Post med guldentré.

”Åh vilket hotell!”
Jag checkar in en natt på Clarion Post i samband med Bokmässan. Med hänsyn till mitt intensiva program upplever jag tyvärr inte hotellet till fullo, därav är min hotellpresentation begränsad. Men åh vilket hotell!
 Check in på coola Clarion Post.

Sov gott på Clarion Post
Hotellpersonalen är supertrevlig och rummet – wow! Rymligt, fräscht och snyggt. Utsikten mot en typ av innerutrymme är inte lika tilltalande, men nåja – den duger för mitt ändamål för vistelsen. Sängen är riktigt skön, och det välkomnas för en Bokmässan-besökare, liksom såklart också för Göteborgs-turisten.
 Mitt rum på Clarion Post.

Party on på trendiga Clarion Post
Hade jag haft tid och ork hade jag hängt på den härliga uteserveringen med utsikt över Drottningtorget och den fantastiskt vackra Centralstation. Och så skulle jag ha testat både restaurang och bar, jag älskar inredningen! Clarion Post är ett hotell i min smak.

Många vackra utrymmen att hänga i, med en god drink.

Vackra Centralstation i upplyst kvällsskrud.
 Bokbaren, här vill man ju hänga. 

Hej Liseberg, Universeum och Bokmässan
Läget är perfekt oavsett hur du ska Göteborg-turista. Liseberg, Bokmässan och Universeum finns mindre än tio minuter bort med spårvagnen (nr 2) som stannar vid torget utanför hotellet. Smidigt! Kommer du till Göteborg med tåg ligger som sagt också Centralstation vid torget. Tillgänglighet och bekvämlighet uppskattas av en trebarnsmamma.

Liseberg för nästa Göteborgsbesök?

En bra frukoststart
Clarion Post bjuder på bra svensk frukost i en trevlig bufférestaurang. Här avslutar jag mitt hotellbesök. Nästa gång vill jag uppleva mer av hotellet, som har både spa och en takterrass med pool. På återseende Clarion Post.
  
En bra start på dagen. På återseende Clarion Post! 

Rosita reser” ÄLSKAR hotell
Jag har jobbat med hotell i många år. Jag älskar hotell och jag har besökt åtskilliga hotell, såväl privat som i min tjänst. Du vet väl att det finns en massa hotellrecensioner på Rosita reser!

2 thoughts on “Clarion Post – trendigt i Göteborg

 1. Vad kul att du kom och besökte oss på Clarion Post och varmt välkommen tillbaka för att testa mer 🙂 Missa inte heller våra restauranger Vrå och Norda och världens bästa helgbrunch 🙂

  Allt gott och låt oss veta om du är på väg hit igen.
  Bästa hälsningar Martina

  • Tack Martina, jag stortrivdes verkligen och hoppas att få med mig familjen för ett Göteborgsbesök senare! Då checkar vi säkert in på Clarion Post, för att uppleva mer av hotellet – och av Göteborg!
   Vänliga hälsningar,
   Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *