Article written by

6 Responses

 1. Katarina Wohlfart
  Katarina Wohlfart at | | Reply

  Hur kul som helst! Jag ska lätt testa om jag bara får med mig mamma. Vi ska ju snart åka till Frankrike. 🙂

 2. Katarina Wohlfart
  Katarina Wohlfart at | | Reply

  Hej! Föresten kan jag bara säga att det var väldigt krånligt att kommentera på din site så att du vet. Förstår att du vill ha säkerhet men för mig buggar det. Tänkte bara låta dig veta det.. T ex godkänner den inte min webadress, men kan ju skriva den här: katarinawohlfart.com

 3. lillyk
  lillyk at | | Reply

  Hej!
  Vilken trevlig aktivitet, verkar grymt roligt. Har en (fånig?) undran bara. Vart tusan gör man av handväskan? På bilden med cykeln ser jag varken pakethållare eller cykelkorg!
  Tack för en fin blogg!

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: