Article written by

2 Responses

 1. Lisa & livet från den ljusa sidan

  Jag tycker absolut att det är skillnad på Semester och Resa – men ibland med diffus gräns. Att man på en ren semester vill åka till ett bekvämt ställe i en vecka med all-inclusive och alla bekvämligheter och bara ladda batterierna förstår jag till 100%. Däremot älskarälskarälskar jag att Resa och uppleva, så därför väljer jag ofta bort chartern och lägger semester där jag betalar mer pengar (dvs utomlands etc) på sådant som ger mig mer rent upplevelsemässigt, så då ”reser” jag hellre.
  Semester har jag gärna i Sverige på sommarställen med få måsten och lugna dagar.

  Jag har många ställen jag vill till, ”drömresor” kan de absolut kallas, men var jag/vi väljer att åka är absolut helt beroende på förutsättningarna vad gäller barnen. Det varierar, vissa saker funkar jättebra och vissa saker får vänta några år.
  Jag känner ingen stress, jag har tänkt resa länge än och att uppleva resor ihop med barnen – inte helt anpassat efter dem utan resor vi vill göra men på deras villkor – är det bästa jag vet.

  Ser fram emot att höra mer om din drömresa!

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: