Article written by

7 Responses

 1. Dryden
  Dryden at | | Reply

  Härligt att läsa om det första året som ny på jobbet. Ibland går jag själv i samma funderingar, om att utvecklas på annat håll, och då har jag bara varit på mitt nuvarande jobb i 4½ år. Å andra sidan, bloggen känner jag mig alltid ny på, även om jag bloggat i snart elva (!) år men där bryts det ju ny mark varje år, månad och dag! 🙂

  Lycka till med fortsättningen!

 2. Liniz Travel
  Liniz Travel at | | Reply

  Det är vid 40 det händer 😉 Kanske man ska byta jobb då hihi… har ju varit i resebranschen 17 är och på
  Flyget senaste 12 åren 😉 ligger ju några är efter dig! Kul att du trivs så bra!!! Å jag drömmer om kryssningar ännu… blir nog ett kärt återseende m Thailand i mars igen. Kramar

 3. Christine - 29°
  Christine - 29° at | | Reply

  Så kul att få läsa om ditt första år! Förstår att det varit skillnad mot förra jobbet, men det låter som du trivs fantastiskt bra. 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: