Article written by

11 Responses

 1. Lisa & livet från den ljusa sidan

  Det är verkligen en pärla, Högbo, jag håller med om allt du skriver!
  Jag var (senast) där för en längdåkningsweekend och tränade för Tjejvasan. Min mamma tog härliga promenader, jag åkte skidor och sedan njöt vi spa, behandlingar och underbar mat tillsammans. Win-win!

  Jag är också sugen på träningsweekend men de flesta resor verkar vara hela veckor. Kanske får skapa min egen. 🙂

 2. Chris
  Chris at | | Reply

  Ja det är verkligen ett trevligt ställe. Men du nämner inte whiskyprovningarna – jag har varit där ett par gånger och Mackmyra hade då samarbete med Högbo. Finns detta kvar?

 3. Malin
  Malin at | | Reply

  Hej Rosita,
  Fantastiskt – på något sätt hamnar jag alltid hos dig när jag söker info eller inspiration om något resmål:-) Tack för en toppensida – alltid så bra och innehållsrika /användbara beskrivningar!

  Jag satt och kollade upp Högbo i samband med ett planerat besök på Furuviksparken i sommar. Nu var ni ju där utan barn, men vad tror du om att övernatta där med en 4-åring? Tyckte att jag läste någonstans att det finns fin lekplats etc, men hittar ingen info på hotellsiten och vill helst inte hamna på ett ställe med ”romantic weekend-inriktning” om du förstår vad jag menar…
  Vänliga hälsningar
  Malin

 4. Malin
  Malin at | | Reply

  Men fy, vad slarvigt läst av mig…
  Tack snälla för svar – låter som ett fantastiskt ställe även för/med barn!

  Önskar dig med en riktigt skön sommar!
  Malin

 5. Ann-Sofie Körunda Golf & Konferens Hotell

  Hej Rosita, vad roligt att du blivit tipsad om oss på Körunda

  1. Ann-Sofie Körunda Golf & Konferens Hotell

   Såg att hela svaret inte kom med

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: