God Jul & Gott nytt År

Juletid är familjetid. När vi känner oss nöjda med att ha umgåtts med familj och släkt, känner oss färdiga med julmat och har hunnit läsa den där boken som aldrig hinns med, då kan vi väl återkomma till varandra?

Jag kommer inte att se på skärm särskilt ofta den närmaste tiden. Och det hoppas jag att inte du heller kommer att göra. Därför kommer jag att göra ett välbehövligt juluppehåll från sociala media inklusive denna webbplats. För de på bilden är så mycket viktigare att ägna sig åt, visst!
Tomteland Viktigast i världen i juletid, och all annan tid på året.

I början av januari, lagom till vi återgår till vardag igen, då återkommer jag. Med fler artiklar från karibiska St Martin/St Maarten och St Barth. Och vem vet, kanske hittar vi på något roligt hemma i Stockholm, eller annanstans under jullovet att tipsa om.
St Barth”Rosita reser” på  ljuvliga St Barth, strax utanför St Martin/St Maarten.

En resa i julklappssäcken
Det ligger en resa i julsäcken! Men hysch, det är en HEMLIGHET . St MartinI min julgran hänger ett minne från färgglada St Martin.

Och ett minne också från min fantastiska resa till Australien och Sydney. Sydney
Reseinspiration i jul
ICA Kuriren
Vill du börja planera nästa resa nu under julhelgen, så kan du botanisera bland både kortväga och långväga resmål, och massor av hotelltips, här hos Rosita reser. Eller varför inte utflyktstips inom Sverige. Följ Rosita reserFacebook så får du en förtitt när och vad nästa artikel blir!

Rosita i ICA Kuriren och Svenska Dagbladet
Inom en hyfsad framtid kommer du igen att kunna läsa om mig – och mina resetips – i en tidning nära dig! Denna gång i Svenska Dagbladet. Håll utkik 🙂
BILD, när jag var med i ICA Kuriren i september.

Jag hoppas ju också att förverkliga drömmen om en Rosita reser bok, så den ska jag också jobba vidare med.

Jag önskar dig en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Vi ses i 2014.
Varma hälsningar, Rosita
God Jul

 

Article written by

2 Responses

  1. Anders
    Anders at | | Reply

    Håller helt med om att det är klokt att ta en paus från både resande och bloggande ibland, så att man inte glömmer bort sina nära och kära. 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: