Gott slut 2015 & Gott nytt År 2016

Tack 2015 för härliga resor, intressanta möten, spännande tv-debut, stundande nytt jobb och, framförallt, att min familj har fått vara friska. Det har varit ett WOW-år! Här är min Nyårskavalkad.

Rosita i TV4 Vardagspuls

Rosita i TV4 Vardagspuls

WOW-faktor på 2015
2015 har varit ett bra år för mig som resebloggare, med sju resor utanför Sveriges gränser. Det har också varit ett år med WOW-faktor. Bloggen har inneburit både TV4-framträdande och nytt jobb! Min Rosita reser-bok och bloggen tar mig till TV4, både en och två gånger! Jag gästar Nyhetsmorgon och i Vardagspuls gör mina modiga döttrar, Isabella 12 år och Emilia 11 år tv-debut när vi pratar om att resa med barn.

Rosita med döttrar i TV4 Vardagspuls

Rosita med döttrar i TV4 Vardagspuls

Blogg ger jobb
Det kanske coolaste och mest oväntade under 2015, är att bloggen – den obetalda fritidssysslan – ger mig ett spännande nytt jobb! Det är fantastiska vad sociala medier kan göra för dig. Men låt mig återkomma till det. Först:

Nyårskavalkad 2015
Januari börjar i soliga Thailand där vi också firar in det nya året (2014-2015).
 

Kamala Beach, Thailand

Kamala Beach, Thailand

 
Februari den korta månaden är på hemmaplan.

Vinterpicknick vid Mälaren

Vinterpicknick vid Mälaren

Mars jag reser till en av mina favoritdestinationer, Mallorca. Jag bor på härliga vuxenhotellet Sunprime Palma Beach (<Rosita reser hotellpresentation) och äter gott (restaurangtips Palma).
Sunprime Palma Beach, Ving

April inviteras jag på en nordisk pressresa med Royal Caribbean och två upplevelserika dagar ombord det fantastiska fartyget Anthem of the Seas. Tydligen gör jag bra ifrån mig, för den 1 februari 2016 börjar jag mitt nya jobb hos Royal Caribbeans nordiska marknadsavdelning. Blogg ger jobb!

Dressed for success

Dressed for success

Maj bär det av till deilige Danmark för en minitripp med sonen Adam 5 år. Till barnvänliga Danmark vill jag återvända snart igen med familjen.

Juni vi besöker äntligen våra grekiska vänner på den genuina ön Thassos. En ö som jag verkligen vill rekommendera ett besök! Mer Thassostips kommer.

”Dinner with a view” hemma hos grekiska vänner

Juli bjuder på mer Grekland när familjen semester på Kreta. Hotell Ocean Beach Club (< Rosita reser hotellpresentation) kvalificerar in på familjens topplista av favorithotell.
Ocean Beach Club, O.B.C trendigt och barnvänligt på samma gång

Augusti reser jag på en weekend till charmiga Tallinn.
Resebloggare Rosita Lincoln. Epic Estonia. Foto Mats Öun

September är jag på hemmaplan tilsammans med min tvillingsyster med familj på besök från Sydney, Australien. Det är så härligt att få presentera Sverige och Stockholm för vår familj som bor så långt borta.
Red cottage, Skansen Visit SwedenSeptember innebar också min debut som författareBokmässan i Göteborg. Det var stort!  

Rosita reser - Den perfekta guiden för din barnsemester

Rosita Lincoln, författare (Idus förlag)

 Oktober gör jag en resa i fantasin – till Storbritannien. Jag har äran att få besöka den brittiska ambassadörens residens på Djurgården i Stockholm och skriver om Drömmen att besöka Storbritannien. Jag njuter också av en 100 % avkoppling och retreat på vackra Rånäs slott.
Visit Britain

November skriver jag på nytt jobbkontrakt! Efter 19 fina år hos Ving är jag redo för nya utmaningar och 2016 kryssar jag vidare med Royal Caribbean.

December – favorit i repris från föregående vinter: Thailand. Vi firar jul- och nyårsafton med tårna i sanden och 100 % relax. Underbart!

Rosita Lincoln, resebloggare

Resa med barn-bloggen

 

Gott Nytt År 2016! Tack för du har velat hänga här med mig under året, 2015.    

Gott nytt År 2016

GOTT NYTT ÅR 2016!

 För det nya året vill jag skicka en hälsning med ett citat signerat Paolo Roberto: ”En dröm är bara en dröm. Ett mål är en dröm med en plan, ett schema och en deadline. Så sätt dig ner och gör upp en plan för hur ditt nästa år ska bli”. 

 Har din DRÖM varit densamma i lite för många år utan att uppfyllas eller ens utvecklas? Testa att omvandla den till ditt MÅL. En dröm ligger ofta i Comfort zone. Ett mål ligger i bubblan ”Where the magic happens”.    

   Kram Rosita

Tillbakablick Nyårskavalkad
2014: Den största resan att uppfylla drömmen att ge ut bok. Nyårstanke: ”I år hoppas jag att ha inspirerat dig att våga satsa på din dröm”. 

 2013: ett aktivt reseår med flera cityresor, exotiska resor till St Martin och St Barth och närmare solsemester i Europa. Nyårslöfte: ”Att göra så gott jag kan. Med boken, med familjen, med vänner och medmänniskor, med träning och den här webbplatsen”.

Vi hörs i det nya året …

12 thoughts on “Gott slut 2015 & Gott nytt År 2016

    • Det har det verkligen varit Diana, och tack! Sen, utanför bloggosfären i ”det vanliga livet” visst har det präglats mycket av allt det grymma som har drabbat så många människor. Jag hoppas på ett mer medmänskligt 2016. Kram

    • Tack snälla Katta och detsamma! ✨Ja jag hoppas på ett utvecklande, spännande, roligt och – på samma gång – hyfsat lugnt 2016. Och mest önskar jag såklart, en bättre värld ❤️

    • Tack Jennifer! Ja sett i backspegeln och med denna sammanfattning, så känns det verkligen att ha varit ett händelserikt år. Det ska bli så spännande med nytt jobb. Hoppas att 2017 har mer spännande och nytt att bjuda på 🙂 Kram och Gott nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *