Article written by

6 Responses

 1. Bara brittiskt
  Bara brittiskt at | | Reply

  En så fin kö i Stockholm har jag bara sett bland Tyresöbussarna på Gullmarsplan. Jag som är van vid England tycker inte vi är så bra på att köa just vid bussar. Förövrigt kan man i.England stå huller om buller i busskön för alla håller ordning på ordningen man kom i.

  Jag märker att jag inte är så jättesvensk längre och att Malmö också skiljer sig en hel del från min födelsestad i norr som är mer sluten.

 2. Ellen modin
  Ellen modin at | | Reply

  Toppen den köper jag omgående

 3. Lena i Wales
  Lena i Wales at | | Reply

  Vilken trevlig artikel och boken verkar kul. Som svenska boende utomlands upptäcker man mer och mer svenskarnas små egenheter. Jag jobbar också som reseledare och då märks det ännu tydligare. Trevlig blogg!

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: