Hôtel La Résidence, Marseille – Provence

Utsikten från Hôtel La Résidence är beroendeframkallande. Från balkongen ser jag hamnstaden vakna och slumra in på den vackraste platsen i Marseille. Klanderfri service, en diger frukostbuffé och sköna sängar är pricken över i. Följ med och upplev Marseille live via videolänk!
Utsikt från Hôtel La Résidence, Marseille
Utsikt från min balkong på Hôtel La Résidence, Marseille.

Upplev Marseille live
Hôtel La Résidence har suveränt läge i hjärtat av Marseille och med vänlig personal. Upplev Marseille, från hotellet live via länk utsikt från Hôtel La Résidence!
Hôtel La Résidence, MarseilleBörja dagen med frukost på den lilla balkongen med utsikt mot hamnen.

Frukost vy, Hôtel La ResidénceEn bra start på dagen
Jag laddar för dagens sightseeing med hotellets stora frukostbuffé, som du med fördel intar på den lilla balkongen med utsikt över inloppet av hamnen med de vackra båtarna. Det finns flera brödsorter att välja på, flera sorters ost och skinka, marmelad, lax, grönsaker, te och lyxig kaffe och färskpressad juice. Vill du istället inta din frukost på rummet, så går det också bra! Det finns också ett trevligt inrett frukostrum inomhus.

Sov snyggt och skönt
Jag bor i ett dubbelrum Club + med havsutsikt. Rummet är fräscht med en smal balkong med plats för ett bord och två stolar. Badrummet är  rymligt med separat wc, ett stort handfat med stor spegel, badkar och separat dusch. För dig som önskar att uppdatera dig, eller dela med dig av hur bra du har det, så erbjuder hotellet fri WiFi i rum och allmänna utrymmen. Sängen passar mig perfekt, jag sover som en prinsessa och vaknar utan att ryggen knakar det minsta.Hôtel La Residénce, MarseilleDubbelrum Club + med havsutsikt.

Marseille by night med ostörd sömn
På kvällen innan jag ska sova sitter jag en stund på balkongen. Det är nära midnatt men nedanför mig sprakar ännu staden. Vespor knattrar förbi, några par håller hand och en grupp unga killar och tjejer gör glada tillrop och tafatta omfamningar. Jag vet inte hur länge det varar för när jag stänger balkongdörren stängs också ljuden ute.
Marseille by nightNatt i Marseille.

Mer om Marseille
Vill du veta mer om Marseille. Läs Kontrasternas Marseille – vacker & shabby chic. Prenumerera på artiklarna hos Rosita reser så riskerar du inte att missa någon reseinspiration. Du får ett mail när nya artiklar publiceras, klicka här för att prenumerera.

2 thoughts on “Hôtel La Résidence, Marseille – Provence

    • Hej Charlotta,
      ja det är verkligen ett jättetrevligt hotell med fantastiskt läge i Marseille. Jag var inbjuden på en bloggresa i samband med att Marseille var Europas kulturhuvudstad. Så det var ett lika spännande forum att vara i, som en ny stad att uppleva. Det blev mycket kultur. Marseille är ett eldorado för det. Nästa gång vill jag uppleva mer av havet och skogarna i Marseille (med omnejd) som jag har hört ska vara fantastiska.

      Bästa hälsningar, Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *