Article written by

3 Responses

 1. Veijo Minkkinen
  Veijo Minkkinen at | | Reply

  Hej!

  Du sade att din far Jean Monti var lindansare och svajmastartist.
  Om jag förstått det rätt, han hade en syster, cirkus acrobat Rosita Monti. Omkring 1965-1970 utförde vacker Rosita regelbundet på Tivoli i Linnanmäki, Helsingfors. Jag minns honom väldigt mycket som en liten pojke, jag såg honom ofta där. Hennes huvudnummer var samma pol akrobatik som Jean Monti gör i den youtube videon. Hon var min hjältinna. 🙂

 2. Veijo Minkkinen
  Veijo Minkkinen at | | Reply

  Det är fantastisk sak att du fick samma förnamn! Jag hittade din webbplats när jag letade efter Rosita Monti bilder från internet. Du ser exakt densamma ut! Samma ögar och ansikte. Jag kommer ihåg när min mamma sa till mig att Rosita föll. Hon lever oavsett för evigt i circuskonstvärlden.

  http://1.bp.blogspot.com/-WbN-u4NJGvA/UwPDx9HdOEI/AAAAAAAAJzw/aZtCy-gnCPc/s1600/Rosita_1965.jpg

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: