Article written by

4 Responses

 1. Anna
  Anna at | | Reply

  Hej! Vilken trevlig blogg! TACK för att du promotar Grekland och hjälper dem på det sätt du kan – genom att skriva! Jag driver en blogg för familjer tillsammans med en vän men har fått mersmak för att skriva om resor för familjer. Din blogg har inspirerat mig att bredda informationen i mina inlägg som nu är mer personliga och inte länkade till så många andra bloggar. Jag ska ta med mig tips från din blogg och definitivt länka till dig när jag skriver om reaor framöver. Här är ett inlägg om Rethymnon Kreta: http://www.bjornensover.se/?p=2412

 2. viviana
  viviana at | | Reply

  Hej

  uppskattningsvis hur mycket fickpengar uppskattar du att man behöver för 1 vecka på Thassos. Vi tänker åka i slutet av maj, frukost ingår på hotellet och vi har tänkt hyra bil och se oss omkring. 2 vuxna och 2 barn (6 och 4år)

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: