Article written by

4 Responses

 1. Fia Fit
  Fia Fit at | | Reply

  Jag har givetvis röstat på dig! Heja heja! Ses gärna och käkar lunch framöver.

  Kram

 2. Lina
  Lina at | | Reply

  Vilken härlig artikel 🙂 Du skriver så bra 🙂 Joo, en fråga. Vi funderar på att åka till Sunwing Alcudia i maj el juni, men vilket av boendena är bäst? vilket bodde ni på? Tänkte vad jag ska boka och vad som passar bäst med en snart 3 årig vild liten kille som vill ha nära till Lollo & Bernie, pool och strand 🙂 Svara gärna på min blogg. Gott nytt år, kram från Las Palmas

 3. FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

  Hej! Har röstat på dig nu!!!

  Lite tråkigt det som hände mig i tävlingen men vad ska man göra! Nu är jag dock med i tävlingen igen efter att jag inte kom med till final av misstag. Men det är ju bara tre dagar till tävlingens slut så det blir svårt att kamma hem massa röster. Bra att juryn rätta till felat i alla fall. Bättre sen en aldrig heter det ju!

 4. FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

  Hej!
  Ok då är det inte bara jag då! Jag i fråga satte från första stund men fick inget svar i från juryn. Igår fick jag ett mail ifrån dom där dom skrev att dom gjort ett misstag och att jag nu 2 dagar innan tävlingen slut är med igen. Kanske bättre det än att inte få vara med alls, men himla tråkigt för jag tror att jag hade kunnat få fler röster om jag bara hade fått chansen att vara med hela tiden. Det verkar nästan som att dom inte tagit sig tiden att kolla igenom bloggarna riktigt.

  Tack för din röst, den gör mig glad i alla fall. Kommer titta in här lite då och då. Kram

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: