Palmitos Park – Gran Canaria

Palmitos Park på Gran Canaria gömmer sig i hisnande dramatisk och vacker miljö av karga höga berg och förvånande stor grönska. En fin utflykt för hela familjen som bjuder på både djur och natur.

Djur- och naturparken Palmitos Park utanför Maspalomas på södra Gran Canaria är troligtvis mest känd för sina papegojor. Här finns mycket mer att uppleva, en härlig utflykt för hela familjen!

Palmitos Park passar både mini, lite större och stor.

Shower för stora och för små
Palmitos Park bjuder på fina shower med papegoja-, delfin- och rovfågel. Papegojshowen är mysig för de minsta, och skojig även för vuxna. Att se de kloka delfinerna i konster är lika fint som alltid. Rovfågel showen rekommenderas varmt- mäktiga djur i en mäktig och vacker miljö.

Utöver djurshower finns många andra djur att kika på. Allt från apor och orangutanger i olika storlekar, fjärilar, reptiler, fåglar och wallabys (liten känguru).

Djur och natur i vacker kombination på Gran Canaria

En grön lunga
Palmitos Park känns fjärran den delvisa karghet som är i vissa turistresmål. Långt från blinkande neonljus är här en oas av stillhet och grönska. Palmitos Park är mer än en djurpark. Njut av färggrann prakt i orkidéhuset och den taggigare kaktusträdgården.

En skön avslutning
Avsluta förslagsvis utflyktsdagen med tapas eller fika och något svalkande i glasen vid den fina kustpromenaden i Maspalomas.

FAKTA Palmitos Park (uppdaterat februari 2013)
Entré:
barn under 3 år gratis
barn 3-4 år 8€
barn 5-10 år 21,50€ (internetbokning 17,50€)
från 11 år 29€ (internetbokning 25,50€)
familj (2 vuxna + 2 barn) 83€, endast internetbokning
Mer info och biljettbokning här

2 thoughts on “Palmitos Park – Gran Canaria

  1. Hej Hanna,
    så roligt att höra att mitt tips kommer till användning! Palmitos Park är väl värt ett besök. Tänk på att ni kan tjäna ganska mycket pengar på att boka biljetterna via internet.
    🙂
    Trevlig resa!

    Hälsningar Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *