Article written by

10 Responses

 1. Gunilla
  Gunilla at | | Reply

  Hej Rosita!

  Jag följer din blogg och Facebook. Jag och min man ska åka till St Maarten, Philipsburg om 1,5 vecka (första semestern utan barn). Vi ska bo på Holland House, som vi blev intresserade av efter din blogg om detta hotell :). Vi har varit på St Maarten en gång tidigare, för ca 2 år sedan, men bara för en dag under en kryssning.

  Vilket tycker du är det bästa stället att snorkla på?
  Jag tror det var på Mullet Bay vi var på sist, och där såg vi inte så mycket liv i vattnet (det var bara några fiskar vid stegen på katamaranen vi var ute med 🙂 ). På St Thomas däremot var det rena himmelriket med alla nyfikna sköldpaddor! Så, om vi vill se många fiskar, korallrev och i bästa fall några sköldpaddor, vart beger vi oss då?

  Jag förstår att man helst ska hyra bil om man vill ta sig runt ön. Men är det inte lite tråkigt att äta gott på franska sidan men inte kunna ta ett glas vin till maten? Hur gör man då tycker du? 🙂

  Hälsningar
  Gunilla

 2. Gunilla
  Gunilla at | | Reply

  Stort tack för svar! Vi har redan bokat utflykt till St Barth, bokar utflykt till Anguilla med Ving när vi kommer dit 🙂

  Jag tar en rumpunsch för dig på Holland House 🙂

  Varma hälsningar (snart ännu varmare) från Gunilla

 3. Magnus
  Magnus at | | Reply

  Hej!

  Ska till st Martin nu i mars. Är det några särskilda dokument eller liknande man behöver tänka på innan resan, eller räcker passet?

  Med vänlig hälsning,
  Magnus

 4. Gunilla
  Gunilla at | | Reply

  Hej!
  Nu har vi förstås varit på St. Maarten, och vi upplevde fantastisk snorkling! 🙂 Vi åkte med 2 olika snorklingsbåtar och hade två härliga dagar på havet. Dels åkte vi med Coconut Reef Snorkeling Tours, dels med Billy Bones. Vi åkte runt till olika ställen, och snorklade bl.a. med sköldpaddor. Det var dessutom ett perfekt sätt att ta sig runt och se olika platser av ön. Vi tyckte Billy Bones var snäppet bättre. Främst för att ägaren/skepparen Balazs var en mycket bra guide, fick alla att trivas samt var en riktigt duktig båtförare. En dag vi aldrig kommer att glömma! Deras hemsida är http://boatchartersxm.com Tack för tipset förresten om Holland House Beach Hotel! Vi fullkomligt älskade allt med det hotellet 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: