Rosita i TV4 Nyhetsmorgon

Ibland överträffar verkligheten drömmen. Mindre än två månader efter att min bok ”Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester” släpps, intervjuas jag i TV4 Nyhetsmorgon.
Resebloggare Rosita Lincoln TV4 Nyhetsmorgon
Resebloggare och författare Rosita ger barnresetips.

Lördag 17 januari var jag med i TV4 Nyhetsmorgon och resetipsade om resor med barn och svarade på tv-tittarnas resefrågor. Såg du programmet?

Programledare Jesper Börjesson är en av mina absoluta favoriter i Nyhetsmorgon, därför var det extra roligt att få möta och intervjuas av just honom.
Resebloggare Rosita och Jesper Börjesson
Resebloggare Rosita och programledare Jesper Börjesson.

Vi pratade om vad du bör tänka på inför att du ska ut och resa med barn, om flygresan och hur man ska lyckas uppleva mer än barnpoolen på hotellet. Därefter fick tv-tittarna maila resefrågor som jag tillsammans med barnläkare Kajsa Kaijser svarade på i ett senare inslag. Du kan naturligtvis se de två inslagen på TV4 Play.

Programtiden medgav inte att ge svar på alla resefrågor som strömmade in från tv-tittarna. Roligt att se att ”resa med barn” intresserar så många! Jag kommer i ett senare inlägg här att besvara flera av frågor som kom in – håll utkik för det!

Jag är nöjd med min insats. Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, särskilt med hänsyn till att det var direktsändning. Pirrig ja, men framförallt fokuserad, till och med förväntansfull att få dela med mig av det som jag älskar att göra – att resa med min härliga trio av barn, Isabella 11 år, Emilia 10 år och Adam 4 år.

Mycket mer om att att resa med barn finner du i min bok Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester, en fullmatad guidebok med massor av praktiska tips och härlig inspiration för dig som reser med barn. På Adlibris beställer du boken fraktfritt. Boken säljs också i utvalda Åhléns-butiker – fråga efter den annars! Följ mig i sociala media, Rosita reser finns på Facebook, Instagram och Twitter så missar du inte när bloggen/reseforumet uppdateras. Härnäst väntar inlägg från sköna Thailand.
Rosita reser - Den perfekta guiden för din barnsemester Idus förlag
”Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester” på Idus förlag.

Jag vill ta tillfället i akt att tacka för alla fantastiska hurrarop och hälsningar på Facebook och Instagram. Vilken enorm värme och kärlek ni har gett mig. Den ger mig bubbel i hela kroppen. På kvällen firade jag och maken med champagne som jag fått av en kär vän vid mitt boksläpp.


Stort tack bästa ni!
Kram Rosita

2 thoughts on “Rosita i TV4 Nyhetsmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *