Article written by

5 Responses

  1. Lena Lundberg
    Lena Lundberg at | | Reply

    Du är jätteduktig att förmedla känslan i dina äventyr. Det är som att vara med dej på plats.

  2. happyvardag
    happyvardag at | | Reply

    Åh Rosita….du ger verkligen skäl för namnet Globetrottermamma och jag vet ingen som kan ge en så fullödiga information på ett så inspirerande sätt. Jag vill åka dit! Jag har aldrig haft en önskan om Australien. Och jag är ingen reseälskande kvinna. Men varje gång jag läser något som du skrivit väcks en önskan i mig om att få uppleva just den platsen. Wow, det är häftigt.

    BTW Manely Beach eller Bronte Beach tror jag på för rektorskan med familj. Stor kram finaste du….

  3. dianasdrömmar
    dianasdrömmar at | | Reply

    Åhhh, jag vill dit nu.Du är fantastisk på att förmedla….kramar Diana

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: