Sunprime Ocean Alanya Beach

Snygga Sunprime Ocean Alanya Beach på Kleopatrastranden är en dröm för småbarnsföräldrar. Vi firar tennbröllop och checkar in, utan barn, för en semester avkoppling deluxe.

Sunprime Ocean Alanya Beach i Vings koncept ”Semester för vuxna”, har åldersgräns 16 år, med detaljfokus och 100 % avkoppling. ”Barn tycker förmodligen att det här är urtråkiga ställen. Vuxna som reser utan barn beskriver dem som helt underbara”.
Poolområde Sunprime Ocean Alanya BeachEtt av två lugna poolområden på Sunprime Ocean Alanya Beach.

Stram och lekfull design i kombination
Detalj Sunprime Ocean Alanya BeachUtseendmässigt kombineras en stram och lekfull design och inredning. I majoritet är det vitt och stilrent, och på kvällen lyser vattnet i en av poolerna i skiftande blått, rött och grönt. I vår rumskorridor har tapeten streckkoder och i en wc är en svartvit tapet som av gamla tidningsartiklar. Små detaljer överallt i inredning och design bidrar till en upplevelse att hotelledningen verkligen har ansträngt sig.

Avkoppling deluxe för två
Mellan hotellets två poolområden finns bekväma loungemöbler och biljard för en paus från solen, samt bar- och matservering. Stora liggfåtöljer med bekväma kuddar, i anslutning till en av poolerna rymmer oss båda för en skön lässtund i skuggan.
Prime Lounge SunprimePrime Lounge med utsikt över ett poolområde.

Med ”prime” läge vid stranden
Hotellet är fullbokat vid vårt besök men känns aldrig trångt. Troligtvis för att många gäster ligger på stranden, där det är desto mer trångt. De röda solstolar och parasoller är gratis för hotellets gäster. Här ligger också hotellets ”Prime Kitchen” och bättre strandläge för måltider hela dagen får du inte i Alanya.
Prime Kitchen Sunprime Ocean Alanya Beach BeachPrime Kitchen på Sunprime Ocean Alanya med direkt strandläge.

Många olika sällskap trivs på Sunprime Hotels
Middag med strandläge Sunprime Ocean Alanya BeachUnder vår vistelse är det en variationen av sällskap och åldersgrupper. På SATS träningspass deltar par och väninnor från ålder 35+. Vi ser flera sällskap i övre medelålder och pensionsålder som semestrar i par och i grupper av en eller flera vänpar. Liksom minst två sällskap bestående av mamma+ tonårsdotter samt makar i sällskap av tonårsbarn med partner.

BILD: middag vid strandkanten när solen går ner bakom berget.

 

 

Sunprime Hotels – kvalitet rakt igenom
Vi behöver inte lämna hotellet om vi inte vill. Det känns som att det inte är bättre kvalitet annanstans i Alanya. Sunprime Ocean Alanya Beach har hög kvalitet rakt igenom. Från mat (som vanligt bemästras det lokala köket bäst), till service, faciliteter och detaljer som trevlig musik och lagom ljudnivå för detta.
Turkish delights Sunprime Ocean Alanya Beach

Turkish delights, Sunprime Ocean Alanya Beach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BILD: ”Turkish delights” från menyn på Sunprime Ocean Alanya Beach.

”Vi gillar ju att hänga tillsammans”
Rum Sunprime Ocean Alanya BeachJag och maken unnar oss behandling på hotellets spa med svensktalande personal. Jag minns inte om vi någonsin har gjort en gemensam spabehandling. Vi gillar ju verkligen att ”hänga tillsammans”, men hinner inte så mycket det i vardagen. Här på Sunprime tränar vi tillsammans och njuter gemensam massage, loja lässtunder vid poolen och långa måltider. Vi sover gott i fräscha rum. Utsikter och storlek varierar och är en prisfråga vilket rum ni bokar.

På dina villkor
Sunprime Hotels ger dig förutsättningar för en semester på dina villkor. Det är en som en dröm för småbarnsföräldrar. Researrangören Ving beskriver sitt koncept att vara skräddarsytt för dig som reser utan barn. ”Platser där livet är lite lugnare. Där varje dag är en paus från vardagen och där tiden för en gångs skull är på din sida. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av livets goda. Det är din tur nu”. Och när det kommer till kritan, och till den tid i livet jag och maken befinner oss just nu, så önskar vi oss inte mycket mer än det här.
Relax på Sunprime Ocean Alanya BeachFrukostbuffé Sunprime Ocean Alanya Beach

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kan njuta som våra barn
Som synes gick det ingen nöd på våra tre barn under vår frånvaro. De stortrivdes och togs så väl omhand av mormor och morfar.
När den äldre generationen passar barnen. Sunprime semester!

Article written by

3 Responses

 1. Happyvardag
  Happyvardag at | | Reply

  Ser underbart ut…..Undra om jag någon gång kommer att fixa det där….Kram Mia

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/06/10/sjung-om-studentens-lyckliga-dar/

 2. Mattias (Vandringsman)
  Mattias (Vandringsman) at | | Reply

  Tack för din kommentar på min blogg. Skoj att veta vad andra tycker om Ving och deras koncept Sunprime. Vem vet, jag ska kanske åka på charter någon gång och då känns detta som helt rätt. Men närmast är det Paris som gäller – titta gärna in om ca 2 veckor och läs min reseberättelse.

  http://www.vandringsman.blogspot.se

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: