Travel & Taste – Örebro resemässa

Örebro resemässa Travel & Taste, lördag den 13 februari 2016 är en upplevelsemässa! Checka in, så flyger vi iväg. Du får en karta och ett pass för att navigera bland reseinspiration och smakrika läckerheter från en mängd utställare – bland annat ”Rosita reser”!
Travel & Taste resemässa
Rosita resetipsar på scen
Jag är stolt att vara en av mer än 70 fantastiska utställare på Travel & Taste. Resemässan är öppen kl. 10.00-16.00. Träffa mig och prata om att resa med barn, naturligtvis säljer jag också min bok för specialpris. Kl.11.30-11.45 och kl. 14.00-14.15 är jag på scenen och pratar om tips & trix för resor med barn.

Jag kan också erbjuda mina läsare rabatt på entrépriset. Printa och ta med Inbjudan_Rosita Reser_Travel&Taste så betalar du bara 75 kr/vuxen (barn under 12 år gratis, i sällskap med betalande vuxen).

Dansa med Bamse och Lollo & Bernie
Ta med dig barnen! Vings maskotar Lollo & Bernie och Fritidsresors Bamse kommer. Också många fler researrangörer kommer såklart, Viking Line, Ticket, Indienresor, Kinaresor och många fler är på plats!

Lollo & Bernie (Bild lånad ving.se)

Lollo & Bernie (Bild lånad ving.se)

Fritidsresors Bamse (bild lånad från fritidsresor.se )

Fritidsresors Bamse (bild lånad från fritidsresor.se )

Mat är en viktig del av resan
Resemässan heter ”Travel & Taste”, för visst är mat och smaker en viktig del av resan. ”Taste” representeras av godbitar som till exempel Texas Longhorn, Godminster, Götlunda glass och med handgjorda chokladpraliner från Kaffe & Pralin.Här får du både reseinspiration och läckerheter för smaklökarna.

mat en del av resan

Mat & smak på Örebro Travel & Taste

En resemässa utöver det vanliga
Travel & Taste är en resemässa utöver det vanliga. Du checkar in på Conventum Arena i Örebro och här börjar en upplevelse- och smakrik resa. Läs mer om mässan här och se ett filmklipp här.

Såklart kan du köpa min bok Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester till ett kanonbra mässpris! Notera den 13 februari i almanackan och hoppas att vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *