Travellink utser Best Family Travel Blog

Travellink bjöd in till glammigt bloggevent på Sheraton Stockholm. En rad eminenta resebloggare prisas och jag överraskas som aldrig förr.

Travellink Blogevent Sheraton Stockholm

Prisbelönta resebloggare (se vilka längre ner)

Mitt nya uppdrag på bloggevent
Jag promenerar till snygga Sheraton Stockholm med utsikt över Stadshuset, när Travellink bjuder in till en reseinspirerande afton. På min namnlapp på kavajbröstet står ”Rosita Lincoln – Royal Caribbean”. Mitt uppdrag är att skapa bloggkontakter för min arbetsgivare. Gamla bloggläsare här minns mitt tillkännagivande på skottdagen och varför jag därför inte representerar som resebloggaren Rosita reser.

Bästa familjeresebloggen är …
Bloggkategorin Best Family Travel Blog är ju ”min” kategori i vanliga fall, men nu har jag lämnat den arenan genom att sakteliga avsluta blogg (enligt blogginlägg på skottdagen ovan). Jag kikar mig omkring och undrar vilken av mina tre favorittippade som ska knipa priset. Juryns nominering lyder: ”A goldmine of tips, advice and inspiration for anyone traveling with children!”. Och vinnaren är: Rosita reser! Jag blir fullständigt chockad. Det märks på tacktalet (till nytillkomna läsare: jag kan vara mer cool i direktsändning tv – om jag bara är lite förberedd), thi hi. Glad också såklart!

Rosita Lincoln, resebloggare och författare

Vinnare Best Family Travel Blogg är: Rositareser.se

Resandet tar inte slut för att du får barn!
Efter den totala förvåningen – enorm glädje och stolthet. För visst tycker jag att jag har ett bra register av erfarenhet att resa med barn, och förmedlar det i både blogg och bok. Jag reser med en trio av härliga ungar, från ”föris” till tonåring – med allt vad det innebär. Tack Travellink! Jag är begaistrad över utnämningen och glad att ni har hittat min skatt av barnvänliga tips och inspiration för både utlandsresor och utflykter hemma i Sverige.

Denna skatt finns kvar även om bloggen inte kompletteras mer än med enstaka återstående inlägg. Dessutom finns ju min bok! Nu kan du köpa boken till specialpris 70 kr (exklusive porto 49 kr, inom Sverige). Maila mig rosita.lincoln@gmail.com

Rosita reser - Den perfekta guiden för din barnsemester

Rosita reser – Den perfekta guiden för din barnsemester

Kvällens fantastiska pristagare:
Maria på Fantasydining vann pris för ”Best Nieche Travel Blog”. Maria och hennes sambos besök på olika temarestauranger runt om i världen.
Lisa på Livet från den ljusa sidan vann pris för ”Most Inspiriational Blog”. Bloggen är en energikick oavsett om det gäller resor, träning eller familjeliv. Lisa är också en del av duon, tillsammans med Annika nedan, till Sveriges enda (?) resepodd, Att resa.

Jag, Rosita reser som upptäcker världen med tre barn mellan 5,5-13 år. Senaste resan, New York. Kommande: London med tonåring (maj), fartygsvisning Celebrity Cruises (maj), kryssning Världens största kryssningsfartyg (juni), Rhodos, kryssning i Medelhavet (oktober) och mitt pris – Dubai! Följ mig på FB och IG för uppdateringar.

Linda på 155cm.se och Annika på Resfredag är resenärer som gör skillnad. De vann pris för ”Best New Travel Initiative”. Om Lindas initiativ #Reseprocenten kommer jag att presentera senare på Instagram och Facebook (Rosita reser). Annika belönas för hennes initiativ att hjälpa Gita i Thailand.

Daniela på Discovering the Planet vann pris för kvällens bästa Instagramfoto. Daniela är en grym fotograf. Kolla in hennes blogg!

Övriga pristagare som inte är med på bilden är:
Anna på New York: My Bite of the Big Apple som vann ”Best Travel Guide Blog”.
Lena och Maxime på Ladies Abroad kammade hem ”Best Travel Blog”.

Travellink Blogevent resebloggare

Prisade resebloggare är vi allihopa

Trovärdighet – en bloggares viktigaste varumärke
Eventets suveräna moderator Linda Hörnfeldt och grundare av bloggnätverket Better Bloggers framhåller en bloggares viktigaste varumärke – Trovärdighet. Min mångåriga yrkesbakgrund i resebranschen (19 år) gör att jag har en gedigen profesionell resekunskap. Det är min fördel. Min yrkesprofession är också en svårighet i mitt bloggande. Därför är jag tacksam och stolt att jag har lyckats att skapa ett förtroende hos er, mina läsare. Min ambition är att med min personliga röst tipsa, guida och inspirera er för resor med barn. Tack för att jag får Ditt förtroende.

Sheraton Stockholm bjöd på läckra tårtor och cupcakes

11 thoughts on “Travellink utser Best Family Travel Blog

    • Tack snälla, så glad jag blir!
      Det var verkligen ett kanontrevligt event – så välordnat och ”lyxigt” arrangemang. Tummen upp!

    • Åh tack snälla! Så glad jag blir – och sorry sent svar (!), hade missat din hälsning. Det var verkligen ett kanontrevligt event!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *