Packa inför familjeresan

Om du ska åka iväg med hela familjen på en efterlängtad resa är det viktigt att allt kommer med. Det är också en stor fördel om packningen är strukturerad och genomtänkt. Att packa smart kommer att underlätta resan oerhört mycket. Det du ska börja med är att skaffa dig bra resväskor. Om du har en riktigt bra resväska att packa i kommer det underlätta att få struktur på allt som ska med. Det finns otroligt många resväskor att välja bland. Innan du köper en resväska ska du fundera över hur mycket som ska med och om alla i familjen ska ha en väska var. När du vet vad du har för behov köper du en resväska som täcker det. Ett tips är att försöka hitta en modell som inte väger allt för mycket. En onödigt klumpig väska är en resenärs värsta mardröm.

Packpåsar är guld värt

Att investera i olika packkuber eller packpåsar är värt varenda krona. De är verkligen ovärderliga på en resa. Var sak har sin plats i väskan och det underlättar resan på många olika sätt. Det är superenkelt att hålla ordning i väskan och få tag i saker som du behöver utan att behöva dra ut allt ur väskan. Det är även perfekt om väskan ska delas av två personer. Att packa strukturerat kommer göra att du har ett mindre huvudbry under resan, att resa hela familjen är inte alltid en dans på rosor.

Extra ombyte till barnen

När du ska resa med barn ska du inte glömma att ta med ett litet reseapotek. Ett tips är att ge barnen var sitt handbagage om ni ska flyga. Där kan de ha med sig spel, kritor, block och annat som kan underhålla barnen under restiden. När du packar till barnen kan det vara värt att ta med extra ombyten och att ha minst ett ombyte i handbagaget. En olycka händer ganska ofta och när du minst önskar det. Dessutom kan väskan komma bort och då är det bra med extra ombyte. Att alltid ha papper och våtservetter nära tillhands kan också vara en god idé. Om ni ska åka bil är det lika viktigt att ha samma saker.