Spara ihop pengar till resan

Att resa kostar en hel del pengar då du behöver pengar till flygbiljetter, boende, mat och en del nöjen. Därför behöver de flesta spara innan de äntligen kan åka iväg på sin efterlängtade semester. Vill du resa men kanske inte har ekonomin för det just nu finns det flera saker du kan göra för att spara ihop pengar. I följande text får du några tips på hur du kan spara ihop pengar till din resa.

Nyttja rabatter och erbjudanden

Ett bra sätt att få mer för pengarna och spara resten är att ta del av erbjudanden och rabatter. Men att hitta bra erbjudanden är inte det lättaste. Är du senior kan du kolla in seniorrabatter där alla rabatter för seniorer finns samlade. Du hittar allt från billiga mobilabonnemang till matkassar. Dessutom har de flera bra erbjudanden på resor för dig som är senior. Till exempel kryssningar och solresor.

Sälj dina saker

Ett annat bra sätt att få in lite extra pengar till semesterkassan är att sälja dina saker. De saker som inte är slitna och har ett värde kan du få in en bra peng för. Oavsett om det gäller kläder, elektronik, möbler, inredning eller smycken så kan det vara värt att prova att sälja dem. Använder du sociala medier kan du lägga upp annonser på Facebook. Men det finns även andra sidor där du kan skapa dina egna annonser. Till exempel Blocket eller Tradera. Du kan också boka ett bord på en loppis och sälja dina saker på plats.

Familjesemester