Lyxiga hotell med utedusch

Har du alltid velat testa på lyxiga och exklusiva uteduschar? Att duscha utomhus i den friska luften är en mycket speciell känsla som får en att känna välbehag, ro och frihet. I Sverige finns det tyvärr inte speciellt många hotell som erbjuder uteduschar, så om du verkligen är sugen på att testa rekommenderar vi att du ser dig om i andra delar av världen.

Även om det inte finns många hotell med utedusch här i Sverige så innebär det inte att du inte kan duscha utomhus överhuvudtaget. Om du har en pool i din trädgård kan du installera egna uteduschar för att få den där exotiska känslan. Det är få saker som är lika härliga som att ta sig en sval och skön dusch en riktigt het sommardag, förutsatt att möjligheten finns. Tyvärr är det inte alla som har berikats med en stor trädgård där en dusch kan installeras och för er har vi plockat fram andra alternativ.

Enashipai Resort & Spa – bästa hotellet med utedusch

Enashipai Resort & Spa är ett mycket vackert och lyxigt hotell som ligger beläget i Kenya. Här hittar du inte bara ett hotell som håller en riktigt hög standard när det kommer till inredning och service, utan du får också njuta av en av de bästa utomhusduscharna i världen. På plats finns även en stor pool för den som vill svalka sig ännu mer och sviter som kan bokas för extra romantik och glamour.

Seaview Resort Khao Lak

Precis i anslutning till Andamansjön hittar du Seaview Resort Khao Lak. På Seaview Resort Khao Lak kan du njuta av en god drink vid den riktigt stora poolen eller varför inte äta på en av de lyxiga restaurangerna. Hotellet ligger beläget så nära havet att du har direkt utsikt över det blåa vattnet och nedanför löper en vit sand med de finaste sandkornen. Läser man omdömen från tidigare kunder är uteduschen något alldeles extra och som starkt rekommenderas att testa på.

Novi Resort

Har du inte möjlighet att lämna landet kan Novi Resort i Visby vara ett bättre alternativ. Här bor du i mysiga bungalows med olika standard och kan till och med ta med din fyrbente vän. Hundar är nämligen välkomna på hotellområdet såväl som i rummen. Novi Resort ligger endast 0,6 km från Visby och erbjuder allt från restaurang till frukost, bastu, pool och utedusch.